Ce ai nevoie pentru a pierde in greutate?

0
1165

Formula pentru pierderea în greutate este simplă: mâncați mai puține calorii decât ardeți. Dar modalitățile de a face acest lucru pot varia. Serios, nu există nici un” cel mai bun ” mod de a pierde in greutate — ceea ce funcționează pentru tine s-ar putea să nu funcționeze pentru altcineva.

Pentru a obține sitter-ul pe cea mai recentă știință privind pierderea în greutate, Live Science a efectuat o căutare de o lună pentru cele mai bune informații. Am contactat aproape o duzină de experți care au cercetat pierderea în greutate și am analizat cel mai bine privit studiu de pierdere în greutate făcut până astăzi.

Soluție de pierdere în greutate

Am vrut să știm ce au găsit aceste studii și, cel mai important, când toate știința și dovezile au fost fierte, ce recomandă experții persoanelor care ar dori să piardă kilograme într-un mod sigur și sănătos. Toți experții au subliniat un lucru: abordarea unui individ la pierderea în greutate ar trebui să fie una plăcută și poate fi menținută pe termen lung. Pierderea în greutate nu ar trebui să se refere la privare, deoarece dietele care îi privează pe oameni de alimentele preferate tind să fie de scurtă durată.

Oamenii ar trebui să se concentreze pe a face modificări ale stilului de viață — uneori chiar mai mici, cum ar fi reducerea zahărului în cafea — pentru a reduce aportul total de calorii. În timp ce aceste modificări nu pot duce la cantități masive de pierdere în greutate într-un timp scurt, ele pot produce pierdere în greutate sănătoasă, treptată că oamenii vor combate tendința naturală de a câștiga în greutate pe măsură ce îmbătrânesc.

După cum vom descrie în detaliu mai jos, un program de pierdere în greutate de succes, de obicei, implică reducerea pe calorii https://www.fiisportiv.ro/keto-diet-mijloace-care-garanteaza-o-scadere-rapida-a-kilogramelor-nedorite/, creșterea activității fizice și de a face modificări de comportament pentru a vă ajuta să rămânem cu un regim de dieta si exercitii fizice pe termen lung.

Deși știința nu a stabilit încă o legătură inconfundabilă între obezitate și fiecare risc pentru sănătate, excesul de țesut adipos pare a fi cel mai mare vinovat. Mai multă grăsime în gât a fost legată de apneea de somn, în timp ce compușii eliberați de celulele grase pot crește șansele de a dezvolta diabet de tip 2.

În plus, cu cât mai multă grăsime corporală poartă o persoană, cu atât mai mult sânge trebuie să furnizeze țesut cu oxigen și nutrienți, ducând la hipertensiune arterială. (Pe de altă parte, pierderea în greutate, scăderea tensiunii arteriale, colesterolul și zahărul din sânge beneficiază de sănătate, inclusiv organismul, ceea ce duce la acest tip de povară.

Măsura perfectă a obezității corporale

Acesta este motivul pentru care unul dintre cele mai utilizate indicatoare este indicele de masă corporală (IMC) dacă o persoană trebuie să verse kilograme — un indicator al grăsimii corporale dezvoltat de statisticianul Belgian Adolf quatellet în 1832, care se bazează pe raportul dintre înălțime și greutate. De exemplu, o persoană care este de 5 picioare cantareste 7 inci (1,7 metri) și 172 lbs. (78 kg) va avea un IMC de 27.

Scopul cu IMC este de a fi ceea ce instituțiile naționale de sănătate consideră ” normal. “Cel mai mic risc pentru condițiile de sănătate legate de greutate a fost legat de un IMC între 18, 5 și 24, 9 (etichetat” greutate normală”). Ca o persoană urcă acest IMC scara, cu numere între 25 și 29,9 considerat excesul de greutate, și în conformitate cu BMIs NIH de 30 sau mai mare considerat obez, riscurile merge în sus.

Dacă IMC – ul dvs. este în categoria obeză, este timpul să pierdeți în greutate, conform celor mai recente (2013) linii directoare de gestionare a greutății de la American Heart Association și alte organizații profesionale. Dacă sunteți supraponderal și boli cardiovasculare, diabet, hipertensiune arterială, niveluri ridicate de colesterol sau 35 inci (88 centimetri) pentru femei și bărbați 40 inci (102 centimetri) pentru mai mult decât un perimetru al taliei în ceea ce privește alți factori de risc pierderea în greutate este, de asemenea, recomandată.

Persoanele care au o greutate normală sau supraponderale și nu au factori de risc suplimentari pentru boli de inimă, ar trebui să se concentreze pe scăderea în greutate în loc să evite greutatea, spun liniile directoare, deoarece nu există dovezi puternice că pierderea în greutate oferă beneficii pentru sănătate acestor persoane. Cu toate acestea, excesul de greutate poate duce la probleme, au spus experții.

Cât de mult în greutate ar trebui să scopul de a pierde?

Persoanele obeze care pierd doar 3 până la 5% din greutatea corporală își vor îmbunătăți sănătatea. Cercetările arată că pierderea de 5% din greutatea corporală rezultatele într-un 3 mmHg scădere a tensiunii arteriale sistolice (o măsură pentru a citi o tensiune arterială în partea de sus numărul, presiunea în arterele care bate când inima) și tensiunii arteriale diastolice în 2 mmHg drop (o măsură de presiune, care este de a citi o tensiune arterială în partea de jos numărul.

Pierde prea mult în greutate este asociat cu beneficii mai mari pentru sănătate, astfel încât liniile directoare recomanda ca persoanele de peste șase luni să începem cu un obiectiv de a pierde 5 la 10 la suta din greutatea corpului lor.

Pentru femei, asta înseamnă să luați aproximativ 1200 până la 1500 de calorii pe zi. Pentru bărbați, înseamnă un consum zilnic de aproximativ 1.500 până la 1800 de calorii. Cu toate acestea, numărul de calorii pe care ar trebui să le consumi poate varia în funcție de greutatea actuală și de nivelul de activitate.

Studiul este remarcabil de o modalitate mai bună decât să-și vadă de studii care nu implică o comparație care este pentru că s-a uitat la date din studii clinice, compara direct foarte scăzut de calorii diete tipic cu diete scăzut de calorii, și în loc să includă o dieta.

În plus, unele magice se întâmplă atunci când tăiați grăsimea — nu duce la pierderea în greutate în exces, au arătat studiile. Ca o alternativă la consumul unei diete cu conținut scăzut de calorii în fiecare zi, unii oameni încearcă să “postească intermitent. “Aceasta înseamnă că își reduc semnificativ caloriile în câteva zile pe săptămână și mănâncă în mod normal a doua zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here