Cum puteți vindeca durerea în articulații!

0
976

Împreună cu îmbătrânirea, există durere în articulațiile mâinilor și oaselor. Cei mai mulți dintre ei simt disconfort în genunchi. Întrebat vreodată de ce se întâmplă acest lucru? Timp de mulți ani de viață, corpurile noastre continuă să funcționeze fără probleme. Ce se întâmplă atunci este că după o vârstă încep să aibă durere, disconfort?

Cercetătorii consideră că toate procesele care apar la sfârșitul vieții noastre sunt legate de anumite procese care apar la începutul vieții. De fapt, aceste procese încep chiar înainte de nașterea unei ființe umane în starea sa embrionară.

Cum vă puteți proteja sănătatea de durerile articulare

În timpul sarcinii există o schimbare a fătului. În stadiul embrionar, corpul nostru este complet alcătuit din cartilaje. Treptat, se schimbă și apoi oasele sunt formate din cartilaj. Cartilajul rămâne în aceeași parte a corpului unde este necesar, adică în articulații. Procesul de transformare a oaselor din cartilaj se oprește în aceste locuri.

În același timp, devenim pregătiți să facem față provocărilor de zi cu zi din viață. Combinația de oase puternice și un strat subțire de cartilază face corpul nostru potrivit pentru a-l folosi în funcție de diferite nevoi și circumstanțe.

Cartilajul este extrem de puternic. Se poate ridica sute de kilograme și, de asemenea, ajuta pentru a face corpul flexibil. Toate acestea sunt posibile datorită structurii sale speciale. Cartilajul constă dintr-o soluție elastică amestecată cu mai multe straturi de apă, proteine și colagen. Aceste straturi sunt foarte strâns legate între ele.

Dureri articulare simptome

Este esențial să mențineți această structură a cartilajului într-un mod similar și funcționează ca celule cartilaginoase. Aceste celule sunt prezente în adâncurile țesutului cartilajului. Aceste celule schimbă constant fibra cartilajului. Lanțurile vechi de proteine sunt înlocuite cu altele noi și de mulți ani, acest proces se desfășoară fără probleme.

Odată cu trecerea vârstei, aceste cupluri încep un proces ciudat. Există ceva în articulații că celulele încep să distrugă  cartilajul. Aceste celule încep din nou același proces care a avut loc în stadiul embrionar. Acestea duc la eliminarea cartilajului. Acest proces începe devreme în unele persoane și uneori în unele.

În acest proces, unele celule cartilaginoase mor, apoi unele celule osoase sunt transformate. Cartilajul începe acum să formeze un os. Este dificil să mergi pe articulațiile laterale https://www.fiisportiv.ro/flekosteel-mijloace-de-combatere-a-problemelor-de-dureri-musculare-si-articulare/, deoarece oasele își schimbă forma. Același proces care ne-a pregătit pentru viață în stadiul embrionar începe acum să ne întărească și să ne stabilizeze articulațiile. Rezultatul este durerea și dificultatea de a merge și de a lucra.

Cum puteți obține scutire de dureri articulare

Genunchii sau durerile articulare (dureri la genunchi și articulații) pot face pe oricine neliniștit și să-și dea efectul disconfort toată ziua. De multe ori durerea în genunchi poate fi cauzată de o vătămare (vătămare) sau din cauza multor boli cum ar fi artrita, guta etc. MyUpchar-linked AMS Dr potrivit hematologiei KM, există, de asemenea, multe cauze ale durerii articulare, cum ar fi osteoartrita, artrita reumatoidă, Bursa, amigdalita etc. Umflarea cu durere, lipsa de roșeață nu scade.

Medicii îl tratează apoi cu medicamente, dar dieta joacă, de asemenea, un rol important. Aportul acestor 7 alimente poate obține în mod natural scutire de genunchi și dureri articulare. Disclaimer informațiile furnizate în acest articol sunt în scopuri educaționale cu privire la anumite condiții de sănătate și tratamentele potențiale ale acestora. Nu este un substitut pentru asistență medicală, examinare, diagnostic și tratament furnizate de un medic calificat și licențiat.

Dacă dumneavoastră, copilul dumneavoastră sau cineva apropiat vă confruntați cu o problemă de sănătate menționată aici, contactați un medic cât mai curând posibil. Nu utilizați informațiile furnizate aici fără consiliere de specialitate pentru diagnosticarea sau tratamentul oricărei probleme sau boli de sănătate. Dacă faceți acest lucru, într-o astfel de situație nu veți putea nici, nici în vreun fel posibil rău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here