Cum să evitați infecțiile fungice

0
750

Infecțiile fungice sunt de obicei infecții ale pielii, unghiilor și părului. Sportivii, infecțiile cu drojdie și viermele sunt doar un exemplu de infecții fungice. Părțile individuale ale pielii au simptome diferite. Pe măsură ce scalpul începe să formeze o erupție mică și, ulterior, firele de păr cad în câteva locuri, astfel încât locul să apară gol.

În același mod, pielea este văzută în formă de inel. În timp ce infecțiile fungice sunt tratate, ei spun că este mai bine să se evite tratamentul. Prin urmare, ar trebui să încercați, de asemenea, să evitați infecțiile fungice. Deci, hai să vorbim despre câteva modalități ușoare de a evita infecțiile fungice.

Păstrați pielea uscată

Infecțiile fungice au nevoie de un loc cald și umed pentru a înflori și a crește. Așa că păstrați-vă pielea, în special zona axilelor, curată și uscată. Concentrați-vă pe curățare. Dacă doriți să păstrați infecțiile fungice departe de dvs., ar trebui să aveți grijă de curățenie.

Puteți evita infecțiile fungice concentrându-vă asupra igienei. Deoarece intrați direct în contact cu solul în sine, cum ar fi după ce ați lucrat în grădină sau pe câmpuri, vă curățați complet extremitățile.

  • Pulbere utilizată: Dacă aveți o problemă cu infecții fungice, utilizați în mod regulat Pulbere anti-fungică. Pulberile anti-fungice nu numai că vă mențin pielea uscată, dar ajută și la eliminarea infecțiilor fungice.
  • Utilizați această precauție: Schimbați perechea de lenjerie și șosete în fiecare zi. De asemenea, dacă transpirați prea mult, evitați să purtați haine prea groase și strânse din sintetice. Purtați haine de bumbac pentru a înlocui îmbrăcămintea din materiale sintetice.

Dacă o persoană are o infecție fungică, evitați să împărțiți haine, lenjerie de pat, lenjerie de pat, chiar și ustensile. Într-adevăr, infecțiile fungice ale pielii prin contact direct pot provoca răspândirea rapidă.

Stai departe de animalele care au infecții fungice sau au simptome

Dacă aveți o infecție fungică, trebuie să o tratați imediat. Acest lucru va împiedica răspândirea infecțiilor fungice în alte părți ale corpului sau răspândirea altora. Infecția fungică apare adesea în degetele Paro. Persoanele care poartă pantofi mai mici în loc de dimensiunea lor tind să transpire mai mult și riscă infecții fungice. Are o erupție pe piele.

De asemenea, unele simptome comune apar în piele includ mâncărime, arsură, unele piercing etc. Infecția cu ciuperci afectează corpul și degetele picioarelor https://www.fiisportiv.ro/fungafix-un-remediu-natural-care-reduce-problema-cicatricilor-picioarelor/, mai ales datorită murdăriei. Piciorul atletului poate fi cauzat și de alte ciuperci. Pentru a preveni infecțiile fungice ale piciorului, piciorul atletului poate lua următoarele măsuri.

  • Nu împărțiți pantofii cu nimeni, acest lucru crește riscul de infecție fungică.
  • Evitați rănirea picioarelor și păstrați-le cu pulbere zilnică.
  • Stânga pentru a merge în locuri publice cu picioarele goale. De asemenea, înainte de mers pe jos în parcul acvatic sau flori leagăn poartă papuci sau sandale waterfraf.
  • Nu trebuie să purtați aceleași pantofi în fiecare zi, ci să păstrați două perechi de pantofi pentru a vă schimba și purta.
  • Păstrați două șosete într-un mod normal pentru ca șosetele să se schimbe zilnic, astfel încât degetele picioarelor să nu se infecteze.
  • Ar trebui să poarte întotdeauna pantofi destul de aerisite rămase de la purtarea de pantofi stramti. Nu purtați pantofi de cauciuc sau vinil.
  • Împiedicați Parro să se ude. Umiditatea din tigaie face ca degetele să se infecteze, astfel încât tigaia să fie menținută uscată.

Mod eficient de a scăpa de ciuperca piciorului

Cea mai eficientă modalitate de a scăpa de ciuperca tonerului depinde de severitatea infecției. Dacă infecția este prinsă foarte repede, este posibil să o închideți pur și simplu tăind tunelul și practicând măsuri preventive, cum ar fi purtarea în mod regulat a șosetelor proaspete și permițând picioarelor să respire.

Cu toate acestea, dacă infecția s-a răspândit sub zona dilatabilă, pacienții vor trebui să utilizeze medicamente orale sau topice pentru a elimina ciuperca. În cazuri extreme, podiatrul va recomanda îndepărtarea completă a unghiei pentru a scăpa de ciuperca nellan. Această opțiune devine necesară, totuși, în cazul în care infecția va duce aproape sigur la complicații grave.

În multe cazuri, infecțiile fungice încep în marginile exterioare ale unghiilor, determinând persoana să se răzuie fizic cu unelte de îngrijire. Marginile pot fi curățate cu dezinfectant și uscate pentru a obține rezultate mai bune. Ciuperca unghiilor prosperă în locuri calde și umede și, prin urmare, este absolut necesar să păstrați picioarele reci și uscate pentru a scăpa de ciuperca piciorului.

Dacă infecția se răspândește sub unghii și devine nesupravegheată fizic, pacienții vor trebui să utilizeze medicamente anti-fungice pentru a scăpa de ciuperca spumoasă. Podiatrist scrie adesea terbinafină sau etrakonazol, ambele sunt luate pe cale orală. Medicamentul face ca celulele unghiilor curate și sănătoase să crească și, în cele din urmă, transformă unghiile infectate în două până la patru luni.

În cazurile în care pacientul nu este apt din punct de vedere medical să ia medicamentul pe cale orală, medicul poate prescrie creme anti-fungice pentru a scăpa de ciuperca amigdalelor. Aceste creme sunt adesea prescrise cu loțiune de uree, care ajută unghiile să absoarbă mai ușor medicamentul.

Pacienții preocupați de aspectul unghiilor în timpul tratamentului pot opta pentru a utiliza lac de unghii special medicamentat pentru a scăpa de ciuperca toenail. Unii experți recomandă remedii casnice, cum ar fi aplicarea oțetului de cidru de mere sau a uleiului de lămâie pe unghiile infectate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here