Efecte secundare ale tratamentului hormonului de prostată

0
872
Efecte secundare ale tratamentului hormonului de prostată

Aici sunt efecte negative la fiecare tratament pentru cancerul de prostata. Doar ca celulele cancerului de prostata diferă de la bărbat la bărbat efectele negative experimentat va cu siguranță diferă de la bărbat la bărbat. Din fericire medicii să depună eforturi pentru a asigura veți experimenta efecte adverse minime ca rezultat al tratamentului. Cele mai tipice efectele negative ale tratamentului sunt a sistemului urinar, incontinență urinară (incapacitatea de a reglementa vezica urinară) și, de asemenea, impotenta (lipsa de capacitatea de a realiza o erectie completa).

Aceste posibile modificări pot afecta stima de sine și conexiuni personale. Înainte de a selecta un tratament, discutați cu medicul dumneavoastră și de a afla despre fezabil efecte adverse și, de asemenea, cum ar interacționa cu siguranță să aibă grijă de aceste obstacole. Nostru videoclip, Având grijă de Celulele Cancerului de Prostata Efecte Secundare, caracteristici Medici Lowentritt precum și Siegel de la Chesapeake Urologie în plus față de supraviețuitori merge pe mai multe obicei efecte negative celulelor cancerului de prostata precum si exact cum să se ocupe de ei.

Efecte secundare ale tratamentului hormonului de prostată

Efecte secundare ale tratamentului hormonului de prostatăProgresele în chirurgie și radioterapie în plus față de renovare în medicamente, precum și ca terapie de distribuție au scăzut în intensitate, precum și frecvența de efecte secundare în ultimii ani. Reacții adverse se bazează pe mai mulți factori, format din celule de cancer de stadiu, tratamentul de selecție, și dumneavoastră generală de sănătate.

Ma lamuriti despre efectele secundare ale cancerului de prostată și de terapie. Aceasta este cheia pentru menținerea bună calitate a vieții și, de asemenea, o stare de spirit pozitivă în timp ce lupta starea. Descoperi posibilele efecte negative la fiecare terapie alegerile pe care le iau în considerare. În timp ce nu toată lumea va avea cu siguranță fiecare efect secundar posibil, este important să se înțeleagă modul în care viața ta poate fi afectat de efecte adverse.

Cere anchete cu privire la ce efecte adverse să se aștepte. Face un plan pentru a avea grijă de efecte secundare faci experienta. Vorbesc cu soțul / soția sau partenerul privire la exact modul în care aceasta va afecta conexiunea. Aceasta este viața ta, face alegerea ideala pentru tine!

Înainte de a începe tratamentul, vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la ce să anticipeze bazat pe boala ta și, de asemenea, terapie de ales. Să stabilească un plan pentru a gestiona efectele negative pe care le ai. De a descoperi cât de mult ajutor, va trebui cu siguranță să se ocupe de efecte adverse. Tabelul de mai jos furnizează un rezumat de efectele adverse tipice de fel de tratament. Vizita noastră tipuri de tratament secțiune pentru a afla mai multe despre opțiunile.

Stabilite de către prietenii noștri de la Malecare în colaborare cu KogiMobile, Cancergraph este o aplicație mobilă care vă ajută cancer persoanele fizice urmări semnele lor și, de asemenea, efecte adverse. Acest lucru, ulterior, poate împuternici pacienților pentru a ajuta medicii lor înțelege, precum și de a îmbunătăți lor de tratament. Afla mai multe despre Cancergraph aici!

Gestionarea timpurie a efectelor secundare a fost demonstrat pentru a ajuta clienții să trăiască mai mult, o viață mai bună. Este foarte important să interacționeze cu dumneavoastră medici cu privire la efectele adverse pe care le întâmpină ca te duci prin tratament. Continuă precum și proactivă interacțiune cu siguranță va permite medicului dumneavoastră să se ocupe de efecte secundare cât mai curând posibil pentru a opri obtinerea de rău sau de creștere din aval probleme.

Gestionarea Efectelor Secundare Ale Cancerului De Prostată

Gestionarea Efectelor Secundare Ale Cancerului De ProstatăPentru că sistemul urinar semne conformitate cu radioterapie provin din iritarea celulelor, medicamente care imbunatatesc fluxul urinar sunt utilizate în general. Tamsulosin (Flomax), terazosin (Hytrin), și alte alfa-blocante sunt, în mod normal, înființat în toți oamenii, în urma tratamentului cu radiatii pentru cel puțin câteva săptămâni, precum și sunt retrase progresiv ca simptome impuls. Medicamentele anticolinergice ca tolterodină (Detrol) sau solifenacin (Vesicare) poate ajuta afacere cu iritarea vezicii urinare simptome.

În situații de neobosit sistemului urinar, incontinenta, mai puțin intruzive tratament conține o lovitură de colagen în uretra. Acest înăsprește trecerea, făcându-l mai dificil de urina de scurgere cu. Deși peste 50% dintre băieți rămână uscat complet cu acest tratament, efectele numai pentru o perioadă scurtă de timp. De lungă durată rezultate sunt văzute cu procedurile. Într-un singur tip de tratament, un sling realizate din silicon sau, foarte rar, țesutul uman este alunecat sub uretra și, de asemenea, asigurată a masei musculare sau osoase, ameliorarea uretra la stres construi-up în abdomen, ca urina se acumulează în vezica urinară!

Sling duce la sistemul urinar îmbunătățiri în aproximativ 70% din băieți după prostatectomie, deși numai în ceea ce privește cincizeci la sută din cele raportate fiind complet uscat după 4 ani. Conformitate cu radioterapie, doar 30% dintre baieti a arătat o îmbunătățire, chiar și cu mai puțin baieti de raportare a fi complet uscată după 4 ani.

Când un bărbat este excitat sexual, erectile nervi de-a lungul penisului promovarea țesuturilor musculare pentru a slabi, permițând sângelui să se grăbească. În același timp, puțin închizătoarele de la baza penisului închidere de blocare, oprire sânge de la care curge înapoi. Back-up de sânge provoacă o erecție.

Orale, medicamente pentru disfuncția erectilă, sildenafil (Viagra), tadalafil (Cialis), precum și vardenafil (Levitra), relaxeaza muschii penisului, permițând sângelui să rapid în flux. În general, medicamentele dura aproximativ o oră pentru a începe de lucru; ridicarea-stimularea rezultatelor de sildenafil și vardenafil ultima privire pentru 8 ore; tadalafil dureaza aproximativ 36 de ore. Referitor la 75% dintre bărbații care se duc prin nervul care economisesc prostatectomie sau mai precis forme de radioterapie de fapt au raportat în mod eficient realizarea erectii după utilizarea acestor medicamente!

Efecte secundare ale cancerului de prostată

Efecte secundare ale cancerului de prostatăCu toate acestea, aceste medicamente sunt, cu excepția toată lumea. O mulțime de bărbați cu angină pectorală sau diverse alte probleme cardiace luați medicamente care conțin nitrați pentru a ajuta circulatia sangelui mult mai bine la inima. Toate 3 reprezentanți ai folosit pentru disfuncția erectilă poate influența modul în care nitrații funcție-și provoca hipertensiune arterială pentru a merge în jos pentru precar niveluri reduse. Ele pot de asemenea împiedica alfa-blocante, medicamente care sunt în general utilizate la baieti cu necanceroase creștere de prostata, cunoscut sub numele de HBP, care sunt frecvent utilizate în oameni care respectă anumite tipuri de radioterapie, în special brahiterapie!

Împreună cu medicamente dentare, există o varietate de diferite terapii care ar putea fi practic pentru bărbații cu disfuncție erectilă. Alprostadil (MUSE ® )este un pelete de medicamente cu privire la jumătate din dimensiunea unui bob de orez, care este introdus in uretra prin deschiderea de la vârful penisului. Ca medicamente dentare, în plus, promovează fluxul de sânge în penis. Cu privire 40% dintre bărbați au raportat în mod eficient atingerea erectii după utilizarea acestui medicament, dar rezultatele sunt de multe ori neregulate!

Alprostadil (CaverJect ®) face uz de același medicament care rămâne în MUZA pelete, cu toate acestea este prevăzută printr-un șut direct în penis. Deși aproape 90% din baieti utilizarea CaverJect raportat erectii aproximativ 6 luni după tratament, mai mulți bărbați nu se simt confortabil infuzarea se frecvent, deci tratamentul este frecvent utilizat numai după alte tehnici nu au funcționat. Pentru cei care nu doresc sau nu sunt capabili de a folosi droguri pentru a ajuta la imbunatatirea functiei erectile, există încă o varietate de opțiuni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here