În practica noastră originile activității sportive,

0
472

Dacă vom începe căutarea pentru

Leagănul sportului, prin urmare, tratamentul vizate și, de asemenea, zocelování de corpul nostru cutii, după care vom descoperi că nu este, în mod special, că ea nu poate vedea frecvent stabilit de antici, încă înainte de a-i în procesul de instruire a militarilor de a folosi tot felul de jocuri și de concurenți, majoritatea dintre care s-a concentrat pe lupta de abilități și aptitudini fizice deosebite de exemplu, lupte, călărie, sau tir cu arcul În plus, este destul de probabil ca un astfel de leagăn nu este doar unul.

Dacă vom începe căutarea pentru

Istoricii precauție, de exemplu, pe un alt cerc cultural, cu cele europene personalizat este deconectat-America latină, unde vechii Mayași efectuate spirituală ritual în care fiecare poměřovali presiuni echipa ball joc de pok-o-tok. Acest joc a fost considerată o formă de activitate sportivă, și confirmă adevărul că înainte de ei au fost bancare pe campion.

Inceputurile acestui sport cum o înțelegem noi astăzi, sunt cel mai adesea legate de transformările tehnologice, în special cu Anglia. Efort fizic ca o distracție și, de asemenea, o formă de bucurie în 19. secolul răspândit din cercuri aristocratice printre redus de straturi. În a 2-a jumătate a secolului trecut dezvoltat, de asemenea, cele mai multe de astăzi operate una dintre cele mai populare activități sportive activități sportive.

Extrem de cuvânt sport este anglo-saxon de origine si provine de la verbul francez disport, care în traducere sugerează unwinded, distras sau plăcere în home entertainment. Un număr de contemporani activități sportive sarcini a fost elaborat trecut granițele țării noastre, o mulțime de nou în Anglia, sau în țări vorbitoare de limba engleză. Tenis, fotbal, golf, box, hochei pe gheață, împreună cu activitățile sportive termeni de exemplu, scopul, backhand, atlet profesionist, urât, ofsaid, încăierare, puck, și așa mai departe pentru limba engleză sau limba engleză, cu recunoștință obținerea.

De altfel recunoști că predecesorul

Aceste zile de fotbal muiată în engleză pajiști, în prezent, în zilele de the Tudors Sau că de-a lungul domniei lui steward au răspândit în rândul persoanelor de cricket, un pic mai târziu, de asemenea, cal de curse auto Sacre grecești Olympia în partea de vest a Peloponezului în mod constant a avut loc festivalul de cult de condiționare fizică.

De altfel recunoști că predecesorul

La fiecare 4 ani, aici, la sfârșitul lunii iulie în sărbătoare de sărbătoare ziua de nastere a lui Pallas Athena a venit literalmente mai puternici adversari din întreaga Grecia să se lupte pentru titlul olimpic. Scaune confortabile publicul, care sportivii profesioniști inițial privit din turfgrass munte, asigurat de stat atenian Hérodés Attikos, care a lăsat aproximativ în anii 140-144 publicitate dezvolta 47 rânduri de marmură de locuri, care ar putea dura până la 60 de mii segmente de public.

Arena vezi pe imaginea inițială, prima reînnoit olimpice de jocuri video în 1896 au fost organizate de mai jos. Numele stadionului desigur, marcată inițial lungimea de pace-și, de asemenea, cursele de cross-country au fost atârnate pe pista cu o lungime de o etapă, ca urmare 177,6 de metri. Mai târziu numele a fost transferat la pista de atletism și după aceea pe tot parcursul activităților sportive domenii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here