Menținerea unei relații sexuale bune cu o sănătate bună și o rezistență bună

0
1232
Menținerea unei relații sexuale bune cu o sănătate bună și o rezistență bună

Aveți nevoie pentru a avea erectii frecvent pentru a menține penisul se potrivesc. “Acesta trebuie să fie, în esență, a lucrat,” susține Tobias Kohler, MD, profesor asistent de urologie de la Southern Illinois University College of Medicine. Pentru a menține un aspect sănătos și echilibrat ton, țesutul muscular neted a penisului ar trebui să fie, ocazional, îmbogățit cu oxigen de graba de sânge care se dilată penisului și face pune, Kohler membre.

Dacă un tip este fizic capabil de a obține înființat, cu toate acestea nu are erectii in timpul zilei … poate el se găsește în foarte onu-erotice condiții pentru o lungă perioadă de timp-nu vă faceți griji. Creierul are un sistem automat de penis de întreținere a funcției de integrat în. Impulsurile din mintea motiv erectii de-a lungul fantezii fază a somnului, numită Mișcarea Rapidă a Ochilor fază. Nu contează dacă ai un sex fierbinte dorință sau o apocalipsă zombie dureri de cap … penisul devine greu întreaga durată a ciclului de somn.

Ce ar trebui să facă un om pentru a-și spori puterea

Ce ar trebui să facă un om pentru a-și spori putereaTotuși, unii bărbați sunt fizic nu a reușit să obțină erecții, cum ar fi cele care au experimentat leziune a nervilor implicați sau care au nervoase sau capilar daune cauzate de diabet. “Dacă ei nu fac nimic pentru a păstra regulat erectii, se va obține reducerea penisului,” Kohler creanțe. Fără regulate erectii, celulele penisului poate fi mult mai flexibil și de a contracta, de a face penisul 1-2 centimetri mai scund.

Un dispozitiv ca o pompa de aer, pe care forțele penisul sa se umple cu sange, poate ajuta la masculi fizice cu probleme de erectie a păstra un penis sănătos, Kohler spune. Penisul Poate Fi un Cultivator ” sau “Show-er’. Printre oameni, nu există nici un parteneriat între dimensiunea penisului in stare flasca și întregul său erect lungime.

Într-o cercetare de 80 de oameni, cercetatorii au descoperit ca crește de la căderea să ridice dimensiunile au variat considerabil, de la mai puțin de un sfert-inch la 3.5 inch mult mai mult. Orice profesionist semnificația acestor informații ar putea fi, la vestiar importanță este substanțială. Nu poti presupune că un tip cu o mare, moale penis obține mult mai mare cu o erecție. Și, de asemenea, tipul a carui penis se pare putin ar putea obține un remarcabil mare erectie.

O evaluare de mai mult de o mie de măsurători efectuate de cercetatorul Alfred Kinsey arată că mult mai scurte cazute penisuri au tendința de a obține aproximativ de două ori la fel de mult ca lungime mai moleșit penisuri. Un penis care nu se obține mult dimensiune cu o erecție a devenit de fapt menționată ca un “show-er,” și, de asemenea, un penis care câștigă o mulțime este declarat a fi un “cultivator.” Acestea nu sunt termeni medicali, precum și nu există din punct de vedere medical dezvoltat limitele de aceea e un spectacol-er sau un cultivator!

Lui Kinsey informații recomandăm multe penisuri nu sunt severe show-ers sau cultivatori. Aproximativ 12% din penisuri primit o treime sau mai mult mai puțin de dimensiunea lor globală cu o erectie, precum și cu privire la 7% s-a dublat în lungime, atunci când a pus. Multi barbati ia în considerare partea inferioara a glandului (capul) penisului și partea inferioară a arborelui să fie mai sensibil la sexul legate de bucurie.

Să ai grijă de relația ta e ca și cum ai avea grijă de sănătatea ta sexuală

Să ai grijă de relația ta e ca și cum ai avea grijă de sănătatea ta sexualăOm de știință a cerut 81 de bărbați sănătoși, cu rang sexuale nivel de sensibilitate de locații diferite de corpurile lor, inclusiv nu numai penisului, dar, de asemenea, domenii precum scrot, rect, biberon domenii, precum și a gâtului.

Partea inferioara a glandului și, de asemenea, partea inferioară a arborelui avut cea mai mare sensibilitate de rating pentru un volum semnificativ de băieți, urmată de partea de sus a glandului, la stânga și mai bune părți a glandului, partile laterale ale penisului, partea de sus a arborelui, precum și prepuțului (pentru o minoritate de indivizi care erau netăiați împrejur). Cercetare cercetările au fost raportate în British Journal of Urology International în 2009!

Cercetare studii arată că penisul treptat grajduri nivelul de sensibilitate ca si barbatii de varsta, deși este greu de a pretinde în mod special de doar cât de mult. Asta pentru că diferite oamenii de stiinta au folosit diferite moduri de a promova penisului precum și măsura de sensibilitate. În general, nivelul de sensibilitate al penisului este evaluată de cel puțin cantitatea de emoție, un om are capacitatea de a simți. Care este numită “senzorială prag.”.

Indiferent de diferențele dintre studii de cercetare, informațiile dezvăluie clar un moft, atunci când luate cu fiecare alte. De la vârsta de 25 de ani, nivel de sensibilitate începe să scadă. Cea mai pronunțată scădere a sensibilității este văzut cu vârsta între 65 și 75 de ani. Ceea ce este mult mai puțin clar este dacă ați observat o pierdere de sensibilitate pe măsură ce îmbătrânesc!

Kohler a spus că dacă ei au înțeles că oamenii rareori discuta despre asta. “Este un super-rare plângere,” susține el. “Pe de altă parte, probleme cu erecția și probleme în realizarea orgasm sunt mult mai frecvente.” Vibratoare Afacere Cu Penisul Prea. Vibratoarele nu sunt doar pentru femei. Au servicii penisului, la fel de bine. În fapt, prin rezonanță este atât de sigur pe penis care, de obicei, oamenii cu leziuni ale coloanei vertebrale poate avea un orgasm cu ajutorul unui medicală specială vibe. Pentru acest tip de terapie, atmosfera este de obicei a avut loc față de partea inferioară a capului penisului.

Intimitatea sexuală pe care un bărbat ar trebui s-o aibă

Intimitatea sexuală pe care un bărbat ar trebui s-o aibă“Medical-clasa a vibratoarele nu sunt neapărat foarte puternic,” Kohler membre. Vibratoarele sunt reglate pentru a stimula părți ale nervilor implicați în atingerea punctului culminant. “Ei lucrează la frecvențe sau amplitudini, care sunt mult mai specifice [nervoase] căi.” Mulți oameni nu au nevoie de un medic vibrator pentru a activa un punct culminant. Kohler membre atunci când oamenii l văd privind ejaculare întârziată– probleme in a ajunge la orgasm … el recomandă încercarea de un magazin-au cumparat vibratoare individuale de masaj.

Deși vibratii ajuta, de obicei, băieți cu ejaculare probleme, nu este nevoie de a avea orice tip de starea clinică a utiliza unul. Puteți face pur și simplu pentru distracție. Asta pentru că jumătate din lungimea penisului este în interiorul corpului tău. Doar ca tu nu vezi toate de un stejar mare peste pământ, tu nu vezi origine penisului pune în pelvis și atașat la osul pubian.

Cum se vede într-un RMN fotografie, un penis in erectie este format ca un bumerang. Pielea de pe penis este acasa, la o gama variata de microorganisme. Lance Rata, Doctorat, și Cindy Liu, Doctorat, cercetatorii de la Translational Genomics Research Institute, în Flagstaff, Arizona., a făcut uz de ereditare examene pentru a identifica germenii găsit pe bărbați penisuri. Cercetările lor au arătat că nu au fost în sumă totală de 42 de unul-de-un-un fel de fel de microbi ocupând pielea de pe penis!

“Vedem că organismul este de fapt o comunitate ecologică,” declarațiilor de cheltuieli. Cu toate acestea netăiați împrejur și, de asemenea, penis circumcis nu au aceeași selecție și, de asemenea, bogăția de bacterii, studiu de cercetare a arătat. Cercetatorii inițial evaluate probele de penisuri din 12 băieți, care au fost de planificare pentru a obține împrejur. Au fost prelevate probe și evaluate din nou, după ce bărbații au fost tăiați împrejur!

Pierderea de dimensiunea penisului este o problemă obișnuită, care poate influența negativ client îndeplinirea următoarele prețuri eficiente penisului protetic implant tratament chirurgical. Obiectivul acestui comentariu este de a explica diferitele strategii care au fost efectiv făcut uz de pentru a păstra dimensiunea penisului sau circumferinta după introducerea penisului protetic implant.