Sfaturi pentru diabet pentru a trăi sănătos și fericit

0
986
Sfaturi pentru diabet pentru a trăi sănătos și fericit

Funcționarea foarte îndeaproape cu medicul dumneavoastră, puteți gestiona diabet zaharat dumneavoastră de către concentrându-se pe 6 modificări esențiale în viața ta de zi cu zi vii. A mânca sănătos. Acest lucru este critic atunci când aveți diabetici probleme, deoarece ceea ce mananci afecteaza glicemia. Nu alimente sunt strict interzise. Se concentreze pe consumul de doar cât de mult corpul tau cerinte. Obține o mulțime de legume, fructe și cereale integrale. Selectați lactate fara grasime precum si carne slaba.

Restricție de alimente care sunt bogate în zahăr și grăsimi. Amintiți-vă că carbohidrati dezvolta în zahăr, așa că vezi-ți aportul de carbohidrați. Încercarea de a menține o privire la exact aceeași de la vas la vas. Acest lucru este și mai important dacă luați insulină sau medicamente pentru a controla glucoza din sange. Antrenament. Dacă nu ești energic acum, e timpul pentru a începe. Nu trebuie să adere la un centru de fitness, precum și face cruce de formare. Doar de mers pe jos, o plimbare cu bicicleta, sau să se joace activ joc pe calculator. Scopul tău trebuie să fie de treizeci de minute de activitate care te face să transpiri și, de asemenea, respira un pic mai dure, cele mai multe zile ale săptămânii.

Trucuri Simple pentru a trăi bine cu diabetul-de la oameni care o au

Trucuri Simple pentru a trăi bine cu diabetul-de la oameni care o auUn energic mod de viață ajută la reglarea probleme cu diabet zaharat de a aduce în jos nivelul de zahăr din sânge. De asemenea, scade oportunități de a obține problemă cu inima. Și, de asemenea, vă poate ajuta să vărsat lire sterline adăugat precum și a atenua anxietatea. Obține controale. A se vedea medicul dumneavoastră un minim de două ori pe an.

Probleme cu diabet zaharat ridică probabilitatea de boli cardiovasculare. Deci, să învețe numerele: colesterol, hipertensiune arterială, precum și A1c (medie, nivelul de zahăr din sânge peste 3 luni). Obține un complet test de ochi în fiecare an. A verifica afară de un picior medical profesionist pentru a uita de probleme, cum ar fi piciorul de abces și, de asemenea, leziuni ale nervilor.

Se ocupe de anxietate. Când ești îngrijorat, nivelul de zahăr din sânge crește. Și, de asemenea, atunci cand esti stresat, nu s-ar putea gestiona diabet zaharat de bine. S-ar putea uita să lucreze, să mănânce bine, sau de a lua medicamente. Găsi mijloace pentru a elimina tensiunea-cu respirație profundă, yoga, exercitii fizice, sau hobby-uri care te deconecteze.

Renunțe la fumat. Diabetul zaharat face mai multe sanse de a avea probleme de sănătate cum ar fi bolile cardiovasculare, afecțiune a ochilor, accident vascular cerebral, boală de rinichi, vasele de sânge condiție, leziuni ale nervilor, și piciorul probleme. Dacă fumezi, o oportunitate de a obține aceste probleme este, de asemenea, mai mare. Fumatul, de asemenea, poate face mai dificil să-și exercite. Vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la modalități de a opri.

Urmăriți alcool. Ar fi mai ușor de a gestiona dvs. de zahăr din sânge dacă nu ai prea multă bere, vin alb, și alcool. Deci, dacă ai alege să consume, nu exagerez. Americane de Diabet zaharat Organizația afirmă că femeile care beau alcool trebuie să aibă nu mai mult de o băutură de la o zi la fel de bine ca bărbații trebuie să alerga afară de două. Alcoolul poate face zahăr din sânge merge prea scump sau prea redusă. Verificați de zahăr din sânge înainte de a bea, și, de asemenea, să ia măsuri pentru a rămâne clar de a reduce nivelul de zahăr din sânge!

Modificări ale stilului de viață pentru a controla diabetul zaharat

Modificări ale stilului de viață pentru a controla diabetul zaharatDacă utilizați insulină sau de a lua medicamente pentru diabet zaharat probleme, mănânci când ești consumatoare de alcool. Unele băuturi-place vinul alb colders-ar putea fi mai mare in carbohidrati, astfel încât să ia în considerare acest lucru atunci când conta carbohidrati.

Atunci când medicii dau un diagnostic de diabet zaharat probleme, aș vrea să vor oferi o listă de indicatori care pot face viața mai bună viață cu boala. După diagnostic medical, m-am simțit jenat de a mea probleme cu diabet zaharat, rușine de eșecul meu de a gestiona cu plan de dieta si antrenament, deși am, de fapt, exercită în fiecare zi timp de 9 luni direct.

Am sărit peste aproape toate carbohidrati si, de asemenea, într-adevăr nu consuma carne la timp, astfel încât aș mânca nuci, brânză, ouă și legume. Doctorul nu m-a pus pe insulina imediat când am fost optsprezece ani, precum și că nu era sigur dacă am avut cam 1 sau de tip 2. Dar nimic nu a fost de funcționare. A fost imediat evident că am fost de tip 1 și care injecții cu insulină au fost inevitabile. Am avut nici o idee că nu a fost greșeala mea. M-am simțit neajutorat, de foame, de purtat în jos, și, de asemenea, singur!

Ideea inițială pe lista mea este: Dacă nu înțelegi ceva, întreabă, precum și dacă nu sunteți sigur de soluția pe care o obține, cere o altă persoană. Cu siguranță s-ar fi făcut viața mult mai ușoară dacă am înțeles să-mi fac temele la diabet zaharat. N-am știut ce întrebări să ceară diabet zaharat profesor, și, de asemenea, privind înapoi, nu mi-a spus despre numeroase puncte foarte importante. Semnificative gafe în tratamentul meu ar fi putut fi prevenite dacă aș fi fost informat.

De atunci, nu am avut Net a privi lucrurile. Am verificat unele publicații la biblioteca, cu toate acestea, alegerea la acel moment a fost destul de limitat, precum și n-am recunoaște, de asemenea, nu au fost deosebiri între tipul 1 și tipul 2 diabet zaharat probleme. Am fost copleșit și, de asemenea, nedumerit, precum și practic am renunțat de-a face cu mine!

Sfaturi pentru o viață mai fericită cu diabet zaharat

Sfaturi pentru o viață mai fericită cu diabet zaharatAl 2-lea de pe lista mea este de a descoperi și alții ca tine. Astăzi, este ușor de a face prieteni on-line. Facebook nu este doar despre prieteni apropiati “TGIF” în picioare actualizări, imagini stupide, și, de asemenea, promotii magazin. Ea ne permite să cunoască alte persoane cu diabet zaharat și de a pune întrebări și de a obține, de asemenea, soluții, precum și sprijin de la peste tot pe glob. Recent cineva pe Facebook întrebat dacă orice persoană care a trăit aproape un prieten apropiat cu 1.

Reacții inundate articol, și, de asemenea, de fapt, am făcut două noi prieteni în locația mea. Este foarte important pentru a intra în contact cu oameni care înțeleg ceea ce simți. Ar trebui sa nu te simti niciodata singur cu diabet zaharat. Al treilea, să ia parte la un eveniment de caritate în zona dumneavoastră. Este la fel de ușor ca și navigarea pe web și înregistrare. După ce au diabet zaharat de aproape șaisprezece ani, am semnat cu ADA Excursie de Tratament plimbare cu bicicleta. A fost o dificultate, dar, de asemenea, ma făcut să mă simt atât de solidă.

Am mers pe treizeci de-a patra zi de naștere și mi-am întrebat prietenii și familia pentru contribuții, mai degrabă decât cadouri. Ce cadou ar putea fi mai bine decât creșterea de numerar pentru a elimina probleme cu diabet zaharat? Deși eram obosită după zborul meu, am simțit niciodată mai bine. Vezi ce corpul meu s-ar putea face în ciuda de diabet mi-a facut placerea. Niciun prieten sau o rudă a mers cu mine în excursie, cu toate acestea am fost de mult de unul singur.

Ca m-am relaxat un min de la partea de sus a unui pod, un coleg biciclist iesi cu mine, m-a vrut o zi de naștere fericită, și, de asemenea, mi-a spus că acest lucru a fost o zi de naștere cu siguranță aș uita niciodată. El a avut dreptate. Ultima, nu mă simt vinovat. Atunci când nivelul de zahăr din sânge sunt mult mai puțin decât stelare, păstrați în minte că nu poți fi perfect la acest lucru. În plus, aveți diabet zaharat. Nu e vina ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here