Tot ce trebuie să știi despre hipertensiune

0
872
Tot ce trebuie să știi despre hipertensiune

De fiecare dată când inima ta bate, sângele este pompat prin artere precum și vasele de sange, vasele de sânge din sistemul circulației sanguine. Sângele Arterial stresul este creat de presiunea exercitată de sânge împotriva peretii arterelor, deoarece acestea aduc sânge în organismul dumneavoastră. Hipertensiune arterială, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arterială, este atunci când presiunea sângelui pompat cu artere este mai mare decât aceasta trebuie să fie.

Hipertensiune arterială, sau hipertensiune arterială a fost numit “ucigașul tăcut”, deoarece adesea nu are nici o indicație sau semne și simptome, și multe persoane nu înțeleg, de asemenea, o au. Cu timpul, presiunea constantă de suprasarcină creează colectarea de daune care la un moment dat devine mai mult decât circulația sângelui, sistemul poate face față, de obicei cauzează probleme grave de sănătate. Sistemul circulator, a tensiunii arteriale, precum și ceea ce poate eșua.

Care sunt factorii de risc pentru hipertensiune?

Care sunt factorii de risc pentru hipertensiuneSistemul circulator este alcătuit din trei părți principale: sânge, care aduce compuși, cum ar fi substante nutritive, oxigen și elemente de deșeuri în jurul corpului; ta capilară, o rețea de tuburi care lug sânge; și, de asemenea, inima ta, un organ muscular, situat în centrul de partea de sus a corpului, a căror activitate este de a pompa sânge prin sistemul circulator.

Sângele este realizat dintr-un lichid galben pal, numit plasmă care conține roșu și leucocite, precum și de plachete. Celulele rosii din sange includ hemoglobina, o substanță chimică care se pot integra cu oxigen. Ai diferite tipuri de capilare, tuburi, în cazul în care sângele circulă, cu diverse muncă. Sângele curge din inima ta puternică, cu pereți groși de vase, numite artere, care se ramifică în rețelele de mici, cu pereți subțiri tuburi, numite vene.

Oxigen, precum și alte substanțe pot de repede difuze din vasele de sânge în celulele din țesuturi și organe, în cazul în care acestea sunt necesare, în timp ce dioxidul de carbon și, de asemenea, elemente de deșeuri pot convenabil difuze înapoi în fluxul de sânge, pentru eliminare. Vasele de sânge alătura în cele din urmă o dată mai mult pentru a forma venele, care sunt tuburi care transporta sangele inapoi la inima.

Inima este împărțită în 4 camere. Cele două camere de top sunt, cameră (singular atrium) și două redusă camerele sunt ventriculi. Ca pompe de inima ta, într-un fel închizătoarele în între camerele menține sângele în mișcare într-o anumită instrucțiuni. Sângele trece prin inima ta de două ori cum se face un tur complet de organismul dumneavoastră. Începând cu inima ta, este pompat de la ideal ventriculul drept la plamani, unde oxigenul. Apoi se întoarce spre stânga camerei, se mută în ventriculul stâng, precum și este pompat spre restul corpului. Cu această făcut, sângele se întoarce la caz atrium, se mută în cel mai bun ventricul, iar ciclul începe din nou!

Corpul tau foloseste mai multe complicată, care se suprapun proceduri pentru managementul hipertensiunii arteriale. Cu alte fiecare, aceste sisteme fac acest lucru prin controlul vasodilatație și vasoconstricție, lărgirea și îngustarea capilarelor, precum și ratele de descărcare de sare, precum și de apă, care este modul în care corpul tau se adapteaza volumul de sânge. Aproximativ 5-10% dintre oameni au un anumit fond al sistemului stării clinice care declanșează o defalcare în una sau mai multe dintre procesele fizice care menține tensiunea arterială mare; de exemplu, persistente boli de rinichi sau boli tiroidiene. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor cu hipertensiune arterială au ceea ce este cunoscut sub numele de necesar hipertensiune arterială, indicând că este neidentificat.

Cât de probabil să devii hipertensivă?

Cât de probabil să devii hipertensivăIndiferent dacă aveți de important hipertensiune arterială, sau hipertensiune arterială, deoarece de o problemă ascunsă, se poate ridica inima de ieșire, rezistența la circulația sângelui declanșată de țesut muscular tonusul și, de asemenea, cu diametrul de capilare, numit exterior rezistenta, sau ambele. Hipertensiune arterială amenință datorită faptului că cea mai mare tensiunii arteriale obține, cu atât mai dificil de inima ta trebuie să lucreze pentru a pompa sânge în organismul dumneavoastră, și cel mai probabil inima ta capilară va fi lezate. Fără tratament, tensiunea arterială mare poate crea o boli cardiovasculare, accesoriu de inima ta, și/sau insuficiență cardiacă.

Ta capilară s-ar putea începe să se umfle, explozie, sau blocaj, și prea multă presiune în interiorul navelor în mintea ta ar putea duce la o minte hemoragie provocând un accident vascular cerebral. În unele cazuri, hipertensiunea arterială poate solicita în plus, insuficienta renala, orbire, precum și, de asemenea, probleme cognitive!

Deși, în unele cazuri, hipertensiune arterială provoacă sângerări nazale, dureri de cap, dificultăți de respirație sau amețeli, aceste tipuri de simptome sunt nespecifice, și în mod normal avea loc numai dacă tensiunea a sporit de la un periculos sau pune în pericol viața nivel. În fapt mulți oameni cu hipertensiune nu au nici un semn sau semne, de asemenea, atunci când tensiunea arterială este extrem de mare. Deși pentru mulți oameni nu există nicio sursă de hipertensiune arterială, sunt cunoscute amenințare factori care cresc posibilitatea ca va veni cu siguranță să fie hipertensivi. Numeroase dintre acestea sunt puncte care nu se poate face nimic în jurul valorii de, inclusive. vasele de sânge ajung să fie extra tare ca tine de varsta, împiedicându-le de la deschidere la fel de eficient ca atunci când erai mai tânăr, care ridică rezistența periferică!

Alți factori de risc sunt menționate ca modificabil pericol factori, pentru că o mulțime de oameni pot reduce tensiunea arteriala prin transformarea lor dieta, precum și modul de viață. Cele mai frecvente amenințare variabile includ a fi excesul de greutate, precum inactiv, consumul ridicat de sare plan de dieta, precum și fumatul.

Tratamentul hipertensiunii arteriale

Tratamentul hipertensiunii arterialeDacă aveți hipertensiune arterială, nu sunt absolut singur. Mai mult de unul din trei adulți din întreaga lume au hipertensiune arterială, și este creditat cu contribuind la cincizeci la sută din toate decesele datorate inima problemă și, de asemenea, accident vascular cerebral. ^ 1. începe exponent, 1, end exponent tensiunii arteriale este mult mai frecventa la barbati de-a lungul vârstă mijlocie, în jur de 45 de ani, cu femei recuperat după vârsta de 65 de ani.

Îngrijorător este faptul că, copiii pot, de asemenea, să fie hipertensivi pentru cele mai multe de aceeași factori ca și adulții – inactivitate, dăunătoare plan de dieta, și probleme de greutate. Deși predomină în ambele financiar dezvoltat și crearea organizației națiunilor precum și regiuni, multe persoane din țările în curs de dezvoltare merge nediagnosticate, precum și dor de pe terapie care ar putea scădea considerabil probleme cardiovasculare!

Tensiunea arterială este presiunea pe care un individ sânge exercită împotriva suprafețele de perete din vasele lor de sânge. Această presiune depinde de rezistența vaselor de sânge precum și cât de dificil inima trebuie sa lucreze. Practic, jumătate din toți adulții din Statele Unite au hipertensiune arterială, dar mulți nu sunt informați despre acest fapt.

Hipertensiunea arterială este un principal element de risc pentru boli cardiovasculare, inclusiv de accident vascular cerebral, boli cardiovasculare, insuficiență cardiacă, precum și anevrism. Menținerea tensiunii arteriale sub control, este important pentru protejarea sănătății și wellness și, de asemenea, reducerea riscului de aceste nesigur problem!

În acest scurt articol, vom explica de ce hipertensiunea arterială poate crește, exact cum să-l verifice, și, de asemenea, modalități de a păstra într-o varietate normală. Orientările existente sfătui că toți oamenii, inclusiv a celor cu hipertensiune arterială, se angajeze în cel puțin 150 de minute de modest forță, aerobic antrenament în fiecare săptămână, sau 75 de minute pe saptamana de exercitii de mare intensitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here