Sfaturi privind hipertensiunea arterială pentru reducerea riscului

0
1842
Sfaturi privind hipertensiunea arterială pentru reducerea riscului

Este tensiunea arterială mai mare decât ar trebui să fie? Mai mică decât tensiunea arterială mare serie, dar încă peste normal?  Asta e prehypertension, și ar putea fi mai important decât crezi.  Prehypertension este în între 120-139 pentru prima serie în hipertensiune arterială analiză, și/sau 80-89 pentru cel de-al doilea număr. Aproape 30% dintre adulții Americani au prehypertension, potrivit CDC. Care este pericolul? Esti mult mai probabil pentru a obține hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată).  De asemenea, ați putea fi cele mai susceptibile de a avea un accident vascular cerebral dacă tensiunea arterială rămâne în partea de sus a prehypertension gama la fel de bine ca ești mai tânăr decât 65 de ani, o cercetare a programelor de studii.

De asemenea, dacă prehypertension nu este atât de mare, e încă o provocare pe corpul tau. “E provocând muschiului inimii de a învinge împotriva unui mare stres, astfel încât [inima] este din ce în ce mai gros”, susține Richard Stein, MD, care ghidează antrenament, alimentație, precum și cardiovascular programul de la New York, Colegiul este Centru pentru Evitarea Bolilor Cardiovasculare.

Etapele de îmblânzire a Prehiperteniei

Etapele de îmblânzire a PrehipertenieiPrehypertension precum hipertensiunea obține pe val. Ei au ajuns în plus de obicei ca statele UNITE si a devenit de fapt mult mai mult excesul de greutate și, de asemenea, inactiv, Stein membre. Ești, de asemenea, mult mai probabil pentru a obține prehypertension dacă aveți diabet zaharat, colesterol ridicat, sau o familie membri de fundal de hipertensiune arterială, Stein membre.

Prehypertension este o problemă în special în rândul Afro-Americani. Cercetătorii au raportat că Afro-Americanii cu prehypertension de a dezvolta hipertensiune cu un an mai repede decât Caucazienii. Factorii pentru care nu sunt recunoscute.  Prehypertension, cum ar fi hipertensiune arteriala, nu dezvăluie indicatori sau simptome. Cum înțelegi dacă aveți? Singura metodă de a recunoaște este de a inspecta hipertensiune arterială, Stein creanțe. Puteți lua tensiunea la dumneavoastră medicale profesionale la locul de muncă, la casa cu o tensiune arterială ecran, sau prin utilizarea unui hipertensiune arterială filtru de la regional farmacie sau magazin de produse alimentare!

Dacă ești sănătos și partea de sus sau scăderea tensiunii arteriale număr este de peste normal, așteptați 2 sau 3 zile și se examinează o dată mai mult. Dacă e încă mai mare decât regulate, informați medicul dumneavoastră astfel încât să puteți începe obtinerea controlat.  Din fericire este, prehypertension nu trebuie să vină pentru a fi hipertensiune arterială. Pentru a începe transformarea lucruri despre, consultați medicul dumneavoastră, precum și să ia acești 7 pași!

Verificați planul de dieta. Cred că despre aderarea la planul dieta DASH, care este bogat în fructe, legume, cereale integrale, precum și scăzut de grăsimi produse lactate. Borduri de grăsime și colesterol. Aceasta limitează, de asemenea, de sodiu, care poate crește tensiunea arterială, și subliniază alimente abundente în calciu, potasiu și magneziu, minerale care ajutorului scăderea tensiunii arteriale!

Urmăriți sare. Majoritatea experților sugerează reducerea pe sare. Examina Hrană Informații eticheta produselor alimentare, limitarea alimente rafinate, schimba sarea cu plante aromatice, precum și arome, și nu includ prea multă sare în alimente. American Heart Association recomandă limitarea de sodiu pentru a nu mai mult de 1.500 de miligrame (mg) pe zi, care este de aproximativ o lingurita de sare.

Mute o mulțime mai mult. Acces foarte puțin treizeci de minute de activitate moderată în fiecare zi, o mulțime de zile ale săptămânii. Ajunge la o greutate sanatoasa. Suplimentare kilograme în plus prehypertension mai probabil. Exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa poate ajuta să piardă în greutate în plus. Limitare de alcool. Consuma nu mai mult de două pahare pe zi, dacă ești un bărbat sau nu mai mult de una, dacă ești femeie. Daca nu se consuma, nu începe.

Prehipertizare: sunteți în pericol?

Prehipertizare sunteți în pericolReduce anxietatea. Este incert dacă persistente de tensiune, de la sine, poate ridica tensiunea arterială în viitor. Dar se poate face cel mai probabil de a manca prea mult și, de asemenea, dor de antrenament, Stein spune. Deci transforma situații solicitante, sau cel puțin cum să le gestioneze. Descoperi metode sanatoase pentru a calma tensiunea și, de asemenea, ia în considerare de consiliere.

Stai la curent cu tensiunea arterială. Dacă puteți, cumpărați un ecran de acasă, și să ia tensiunii arteriale de două ori pe zi: când, în dimineața devreme și, de asemenea, cât mai curând ca pe timp de noapte, Stein creanțe. “Una extrem de mare de lectură este îngrijorătoare, dar de una singură nu e suficientă”, afirmă el. “Ai de gând pentru a vedea cum se schimbă de-a lungul timpului.”

În etapa 1 hipertensiune arterială, de asemenea, menționate ca prehypertension, sistolică (numărul de sus) analiza este de 120 mmHg-139 mmHg, sau diastolice (număr mai mic) lectură este de 80 mmHg-89 mmHg. Prehypertension este un semn de avertizare pe care îl poate obține hipertensiune arterială în viitor. Hipertensiune arterială, îmbunătățește pericol de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, coronarian boli cardiovasculare, stop cardiac, și, de asemenea, insuficienta renala. Nu există nici un remediu pentru hipertensiune arterială, cu toate acestea nu există tratament cu dieta, mod de viata, obiceiuri, și de droguri!

Am înțeles că începutul fel de scăzut ca 115/75 mmHg, riscul de atac de cord și accident vascular cerebral crește pentru fiecare 20 de puncte de salt în tensiunii arteriale sistolice tensiunii arteriale sau la fiecare 10-punct de val în diastolice tensiunii arteriale pentru adulți cu vârsta cuprinsă între 40-70.  Cine se Duce la Pericol pentru Prehypertension? Aproape jumătate din toți adulții mai în vârstă decât vârsta de 18 ani au prehypertension sau hipertensiune arterială, măsurată prin medie de 2 sau chiar mai multe lecturi la două sau chiar mai multe medicului vede!

Potrivit American Heart Association, 59 de milioane de oameni din SUA au prehypertension. Persoanele cu prehypertension poate avea o mai mare amenințare pentru diverse alte boli cardiovasculare (BCV) pericol aspecte. Aceste amenințare variabile, cum ar fi nivel ridicat de colesterol, probleme de greutate, și, de asemenea, probleme cu diabet zaharat sunt văzute mai mult la persoanele cu prehypertension decât la cei cu tipic tensiunii arteriale.

Importanța unei nutriții bune

Importanța unei nutriții buneEste Prehypertension Urmare a Îmbătrânirii? Te-ai putea întreba dacă tensiunea arterială se întâmplă cu inaintarea in varsta, cu toate acestea, experții spun că nu. Unele populații din întreaga lume au un minim de creșterea bruscă a tensiunii arteriale cu inaintarea in varsta. În unele componente din Mexic, Pacificul de Sud, precum și diverse alte componente ale lumii, indivizi extrem de redus consumul de sare. În aceste zone, legate de varsta, creșterea tensiunii arteriale este mai mic decât în statele UNITE.

Prehypertension este un semn de avertizare. Aceasta implică faptul că te duci la un risc mai mare de hipertensiune arterială. Bazându-se pe presiunea sângelui și, de asemenea, pericol variabile pentru probleme cu inima, ați putea avea nevoie pentru a face câteva ajustări stil de viata. Mai jos sunt câteva abordări pentru a ajuta să vă gestionați prehypertension.

Scădere în greutate daca sunteti supraponderal. Obezitatea crește riscul de hipertensiune arterială. Cu toate acestea, reducerea in greutate poate reduce tensiunea arterială ridicată. Cercetările arată că moderate de pierdere in greutate poate preveni hipertensiunea arteriala de 20% la persoanele supraponderale cu prehypertension. Antrenament constant. Antrenament ajută să piardă în greutate. Exercitarea, de asemenea, ajută la reducerea tensiunii arteriale!

Mânca o mulțime de fructe, legume, boabe întregi, pește, și, de asemenea, scăzut de grăsimi lactate. Cercetările arată hipertensiune arterială poate fi redus și evitate cu tabloul de BORD dieta. Acest [TM1] plan de dieta este redus în sodiu, precum bogate in potasiu, magneziu, calciu, proteine sănătoase, și, de asemenea, fibre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here