Diabet zaharat: medicamente, management și stilul de viață

0
1029
Diabet zaharat medicamente, management și stilul de viață

Obiectivul de diabet zaharat de administrare este de a menține nivelurile de glucoză din sânge cât mai aproape de normal ca în condiții de siguranță posibil. Pentru că diabetul zaharat poate crește în mod semnificativ amenințare pentru boli cardiovasculare și exterior boala arterelor, determină la reglarea tensiunii arteriale precum și nivelurile de colesterol sunt o parte esențială a diabetului zaharat terapia de asemenea.

Persoanele cu diabet trebuie să ia obligația lor de zi cu zi de îngrijire. Aceasta constă în monitorizarea glicemiei grade, nutritivă, administrarea, menținerea activității fizice, menținerea în greutate și, de asemenea, de stres sub control, ține evidența de medicamente orale și, de asemenea, dacă a cerut, utilizarea insulinei prin intermediul unor injectii sau pompa. Pentru a ajuta oamenii să obțină acest lucru, UCB are probleme cu Diabet zaharat de Predare Center oferă auto-gestionare programe educaționale care pun accentul personalizate probleme cu diabet zaharat de îngrijire. Programul face posibilă pentru pacienti pentru a face chiar mai regulat și, de asemenea, ideal modificări în tratamentul lor și, de asemenea, modul de viață.

Progrese recente în tratarea diabetului

Progrese recente în tratarea diabetuluiSchimbare alimentatie practici, precum și stimularea și exercite în mod normal sunt etapele inițiale față de scăderea nivelului de zahăr din sânge. La UCB Centru Medical, toate persoanele munca lor medicale profesionale, precum și dietetician licențiat pentru a dezvolta un plan de dietă. Învățătura noastră Facilitate conduce ateliere de lucru care oferă pacienților cu informatii privind produsele alimentare conținutul de nutrienți, preparare a alimentelor sănătoase și de a exercita, de asemenea.

Persoanele cu tip 1 de diabet au nevoie de numeroase injectii cu insulina de zi cu zi pentru a menține în condiții de siguranță nivelul de insulina. Insulina este adesea numit de-a face cu tipul 2 diabet zaharat probleme prea. A face uz de o pompă de insulină este un diferite pentru fotografii. Pompa este despre dimensiunea de un pager și, de asemenea, este de obicei purtat pe curea. Insulina este livrat printr-un tub (cateter), care este situat sub piele (de obicei în zona abdominală)!

Medicul dumneavoastră va identifica doza si exact cum de obicei, aveți nevoie pentru a lua insulina. Nu există nici un standard doza de insulină, deoarece aceasta depinde de factori cum ar fi greutatea corporală, atunci când consuma, exact cât de des lucrați afară, precum și cât de mult insulină corpul tau produce.

Uneori, nivelul de zahăr din sânge niveluri continua să fie ridicată la persoanele cu diabet zaharat de tip 2 în ciuda faptului că mănâncă într-un mod sănătos și de antrenament. Când acest lucru se întâmplă, medicamente luate în tipul de comprimat pot fi recomandate. Medicamente de muncă în numeroase metode diferite. Acestea constau în a stimula performanța natural al organismului la insulina, glucoza din sange mai mici de producție, creșterea insulinei de fabricație și, de asemenea, preveni absorbția de zahăr din sânge. Dentare, diabet medicamente sunt adesea absorbit se amesteca cu insulin!

Diabetul zaharat este o boală cronică, care prezintă o preocupare semnificativă pentru oameni. Potrivit CDC, un aproximat de 30,3 milioane de persoane în Statele Unite, a primit un diagnostic medical de diabet zaharat probleme în 2015.1 Deși cele mai multe dintre persoanele afectate de diabet, probleme de a obține un diagnostic corect, 23,8% din impact adulți rămân nediagnosticate.1, Împreună cu aproximat 84.1 de milioane de adulți cu prediabet care merg la un pericol sporit pentru diabet zaharat și, de asemenea, boli de inima, frecvența diabetului zaharat precum și problemele de sănătate asociate ar putea continua să crească.1,2.

Tratamentul Diabetului Zaharat

Tratamentul Diabetului ZaharatTerapia de spectru pentru administrarea de diabet zaharat a progresat rapid în ultimii ani, cu emiterea de noi autorizații, extins semne, precum și evoluțiile tehnice sprijinirea pentru a forma noi abordări pentru îngrijire. Împreună cu modul de viață modificări, Americane de Diabet zaharat de Asociere recomandă inițierea de terapie medicina pe baza hemoglobinei glicozilate (A1C).

Obicei, inițierea monoterapiei cu metformin este gândit la diagnosticul de diabet de tip 2 zaharat (T2D) cu o A1C de mai puțin de 9%, dacă nu există contraindicații.2 Dacă A1C este de 9% sau mai mare, dubla terapie ar trebui să fie luate în considerare. Selecție de droguri ar trebui să fie impodobita pentru fiecare individ bazat pe persoană preferință și, de asemenea, medicamente caracteristici pentru a optimiza reducerea de zahăr din sânge de grade și, de asemenea, minimiza pericolul adverse ocazii.2 clase de Droguri care poate fi gândit pentru a se amestecă terapia consta de sodiu-glucoză cotransportor 2 (SGLT2) măsuri de prevenire, glucagon-like peptide-1 (GLP-1) agoniști ai receptorilor, dipeptidil-peptidazei-4 (DPP-4) măsuri de prevenire, tiazolidindione, sulfoniluree, precum și insuline.

Tratament combinat cu injectabile trebuie să fie programată pentru persoanele cu un A1C de 10% sau mai mare, nivelul de zahăr din sânge de 300 mg/dL sau mai mare, necontrolat A1C.2. În ciuda programul curent de mai multe terapia alegeri, orientarea-a recomandat modificări de stil de viață, și tratamente farmacologice, probleme cu diabet zaharat a fost de-a șaptea cauză de deces în Statele Unite în 2015.3 La persoanele cu diabet, boli cardiovasculare aterosclerotice (ASCVD) este principala cauza de morbiditate și moarte!

2 în Plus, ASCVD este cel mai mare contributor la drept și, de asemenea, indirect prețurile asociate cu diabet zaharat, care au fost estimate la 245 miliarde dolari în 2012.2,3 Pentru persoane cu T2D precum și ASCVD, terapie cu un al doilea reprezentant care are dovada cardiovasculare pericol de reducere este sugerat.

Două medicamente de pe piață pentru T2D au primit recent autorizația pentru un plus de semne pentru a reduce pericolul bolilor cardiovasculare fatalitate. Empagliflozin (Jardiance), un SGLT2 de prevenire, a fost aprobat inițial în 2014 ca un accesoriu la dieta, precum și de antrenament pentru a îmbunătăți controlul glicemic la pacienții adulți cu T2D zaharat.

Managementul dietei și activitatea fizică

Managementul dietei și activitatea fizicăTratamentul cu empagliflozin a fost demonstrat pentru a reduce pericolul de moarte din cardiovasculare cauza, sau orice fel de cauza, si o spitalizare pentru infarct. Pe baza rezultatelor de la EMPAREG REZULTATUL FINAL de cercetare, aprobat de FDA s-a adăugat un semn pentru empagliflozin (Jardiance) în 2016 pentru a reduce amenințarea de cardio fatalitate în adult pacienții cu T2D zaharat și a stabilit, de asemenea, boli cardiovasculare.4-6.

Liraglutid (Victoza), un receptorilor GLP-1 agonist, prima obținut autorizația în 2010, ca adjuvant la dieta si exercitiu fizic pentru a ameliora controlul glicemic la pacienții adulți cu T2D zaharat. După ce arată o reducere semnificativă cardio fatalitate în LIDERUL de studiu, liraglutid a fost aprobat în 2017 pentru un indicator suplimentar pentru a reduce riscul de negative majore cardio evenimente la adulți cu T2D zaharat precum și bine-cunoscut cardio boala.6-8.

Diverse alte medicamente din aceste cursuri sunt, de asemenea, în curs de investigare pentru impactul lor asupra cardiovascular rezultate. Canagliflozin (Invokana), un inhibitori SGLT2, se cauta un indicator pentru a minimiza riscul de deces de boli cardiovasculare, împreună cu o indicație pentru nefropatia diabetică!

Tratamentul gama pentru T2D extins substanțial în 2017 cu autorizația de 3 brand-noi agenți. Combinația dapagliflozin și saxagliptin (Qtern), un SGLT2 și, de asemenea, DPP-4 prevenirea autorizat în februarie 2017, este sugerat ca un accesoriu de plan de dieta, precum și antrenament pentru a îmbunătăți controlul glicemic la pacienții adulți cu T2D zaharat care au un control inadecvat cu dapagliflozin sau care sunt deja tratați cu dapagliflozin și, de asemenea, saxagliptin. De dapagliflozin și, de asemenea, saxagliptin mix de tratament este contraindicat la persoanele cu extreme renală handicap, end-stage renal condiție, sau care sunt pe dializa!