Studiu de cercetare a problemei,

0
851

Baronul Pierre de Coubertin absolut nu necesită

Baronul Pierre de Coubertin absolut nu necesităO analiză detaliată a intro, încă recunoști, că drumul său spre începutul timpurilor moderne jocurile olimpice cu siguranță nu duce direct Ca un fericit Francez este greu să suporte pierderi în lupta de Sedan Septembrie 1870, că țara cocoșului galic în structura franco-prusac luptă a fost gândit un dezastru la nivel national. De Coubertin a început să simt o puternică cerință de la nivel national revival prin renovarea de educație a tinerilor.

A dus el la fel de mult ca și limba greacă potrivit de kalokagathia, și, de asemenea, la jocurile olimpice. Lor versiune modernă a fost produs ca un spin-off Coubertinových pedagogice reforme. Baronul organizat în iunie 1894 la Congres global pentru remedierea jocurile olimpice de la mizeria de la Sorbona, în paris, unde 79 de delegați din cele 49 de sindicate și, de asemenea, cluburi de 12 națiuni din renaștere de jocuri video cu o singură voce îmbrățișat.

De Coubertin ar putea fi dorinta ta de a deveni adevărul. Odată cu înființarea comitetului Internațional olimpic, care la început a stat, el a produs olimpice de procedură, deschiderea și încetarea ceremonii, precum și, de asemenea, este scriitor de prima drapelul olimpic, un semn și, de asemenea, o parolă. Când a concurat, alături de artiști Primul modern-zi a jocurilor olimpice, care au avut loc în 1896, simbolic, în Atena, a fost urmat de un ansamblu de 311 de sportivi din 13 țări.

Reprezentarea de mai jos trebuie

Reprezentarea de mai jos trebuieSă nu numai Grecii sau francezii, cu toate acestea au fost, de asemenea, persoane din străinătate STATELE UNITE ale americii, Australia, Chile, care a finalizat în nouă de sport și 43 tehnici. În 1912, la cel de-al cincilea sezon de vară jocurile olimpice de la Stockholm, prima dată nu a fost doar despre sportivii profesioniști! Baronul de Coubertin a vrut să-prin aderarea la activități sportive și artele pentru a îmbunătăți tradiția veche olimpice de jocuri video, în Suedia, completand cu stil, literatura, cântece, pictură și sculptură.

Starea de logare în opere de artă pentru concurenți a fost temă de sport. Artiștii s-ar putea olimpice ultimul timp pentru a participa în 1948. Cine a cheltuielilor pentru toate astea că jocurile olimpice de azi trage în interesul general componentă a globului populația, nici o întrebare. Fiecare țară-gazdă are societatea din această zi mondială ca un omagiu. Detalii despre despre cat de scump lucru în statul plan de cheltuieli este, totuși, câteva persoane să vorbească. Deci, care este implicat în plata finală cont Există, cu siguranță, sponsori, drepturi de difuzare cu toate acestea, în cele din urmă ele sunt în mare parte contribuabilii, care nașterii impactul organizării de jocuri pe umerii lor.

Împreună cu sprijin financiar din partea

Împreună cu sprijin financiar din parteaStatului, amenajarea orașului sau recrutorii sunt, în principal, contribuabilii, care petrec trage. 4 ani în Londra, de exemplu, oameni de Minunat marea Britanie a contribuit la prețul de suma de 4,4 miliarde de dolari. Este ca un rezultat neașteptat că o serie de orașe care găzduiesc o mulțime de datorii. Greacă Atena, de exemplu, ultima dată inițială plan de cheltuieli a depășit cu aproape jumătate, la fel de bine ca aceste cheltuieli trebuie adăugate la neajutorat faliment al greciei situația economică.

Femei în sport În plus față de alte industrii, precum și sfere sociale, de a dobândi dreptul femeilor de a se alătura sport sarcinile încet, ca pentru a cuceri o serie de provocări. De asemenea, în data de 19. lea pentru că acolo a fost un general din vedere faptul că sportul de femei de biologie se poarta urat pentru tine. În orice caz, cu sportul, în cele din urmă a reușit să elibereze, în primul rând cu un elegant și, de asemenea, non-contact de tehnici, cum ar fi patinaj, sporturi de iarna, tenis sau golf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here